1a tertúlia literària a Moià

Vam parlar de La memòria de l'aigua


Aquest 29 de setembre he tingut l'alegria - no es pot dir d'altra manera - de poder fer la meva primera tertúlia literària presencial, en tenia moltes ganes, la virtualitat ens ajuda i molt però la presència permet un contacte diferent i necessari, especialment quan ja portem molt temps a casa relacionant-nos amb aparells i no amb persones.


Vaig poder comprovar la vitalitat i força d'un grup de lectura molt potent, format per més de 25 persones - majoritàriament dones com en la majoria de clubs de lectura -, d'un nivell altíssim. Enhorabona a totes les integrants i a la conductora i bibliotecària, Imma Bover.


Vaig tenir ocasió de parlar de molts dels temes que tracta La memòria de l'aigua, i una qüestió per a mi fonamental, que és el treball amb el llenguatge, importa el què passa i també com s'explica. En aquest sentit aquest llibre canvia el llenguatge a mesura que avança el temps per a les tres protagonistes, té un llenguatge de novel.la convencional i decimonònica al principi del text i a mesura que arribem als anys 20 el llenguatge es va fent més modern i introspectiu. Una característica que les bones lectores van detectar i que per a mi va ser un goig explicar.


Moltes gràcies!

21 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo