Juny

Actualizado: 20 jun 2021

Un mes que acaba el curs escolar


Col·laboració Aquí, amb Josep Cuní


El mes de juny sempre sembla que s'acabi el món, que ja no vindrà mai més setembre, en el meu món passem de juny a setembre com si no existís ni el juliol ni l'agost.


Un dels actes destacats d'aquest mes ha estat poder participar de la tertúlia amb el director del programa Aquí, amb Cuní (el mateix Josep Cuní, evidentment) i la gran periodista Olga Viza amb relació a la importància del llatí - i de les humanitats en general -. Podeu escoltar el post aquí.


Xerrada a la Biblioteca Central d'Igualada i a la Biblioteca del Sud


Un altre moment molt especial del mes de juny ha estat la trobada del club de lectura de filosofia per parlar de Manual d'amor aristotèlic per a dones del segle XXI. Una ocasió per a mi per parlar del maltractament de baix voltatge, com detectar-lo i combatre'l, una eina essencial ja que és l'inici de tots els tipus de maltractament possible.


Pel que fa a la Biblioteca del Sud de Sabadell vaig poder participar amb un llibre que estimo molt: Camí d'anada i tornada escrit amb Emma Vilarasau. En aquest acte vaig participar al club de Lectures geogràfiques conduït per Enric Soler.


Trobada del jurat Prudenci Bertrana


Aquest mes de juny també ha significat la trobada del jurat per votar el que serà el premi de novel·la Prudenci Bertrana 2021, per mi fer-ho significa l'emoció de saber que l'abans i després que va suposar per a mi aquest premi, ara ho suposarà per algú altre.


Article opinió el Punt - Avui


El podeu llegir aquí i es titula Un mal conte de Sant Jordi.


Bon estiu a tothom i ens retrobem al setembre.
3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo