Opinions i xerrades del gener del 2021

Actualizado: 11 abr 2021


Durant el mes de gener he estat del tot capficada amb la meva nova novel.la, però he tingut temps per a fer el meu article al Punt Avui i algunes càpsules d'opinió per al programa Aquí amb Josep Cuní de Cadena Ser.


L'article que he fet al Punt Avui est titula És normal tenir por? i parla d'una certa obligació de patologitzar-nos.


Les meves opinions, entre d'altres, al programa de Josep Cuní han estat sobre el premi Josep Pla a Maria Barbal , les infermeres jubilades que vacunen.


Per altra banda, pel que fa a classes, he pogut parlar de Pearl S. Buck al Col·legi de Doctors i llicenciats de Barcelona al curs que estic impartint sobre les escriptores que han guanyat el Premi Nobel.


Destacar també que just després de Reis vaig tenir la gran sort de presentar el llibre del genial Magí Camps: Parla'm amb estil a la Llar del llibre. Un luxe i un plaer.
8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo