Maig del 2021

Actualizado: 20 jun 2021


CursosAquest mes de maig hem tancat el curs de les escriptores que van guanyar el Nobel amb Toni Morrison. La veritat és que ha estat un curs molt difícil de cloure perquè el grup està molt unit i és un plaer trobar-nos un cop al mes per parlar tant de les dones que han guanyat el Nobel com de les estratègies de la crítica literària per menystenir un talent femení indubtable. Moltes gràcies al Col·legi de Doctors i Llicenciats per la seva confiança i amistat.


Hem continuat amb les classes d'escriptura creativa de les BIMS de Sabadell, un grup que per cert cada cop escriu millor i ple de talent.


Clubs de lectura


He tingut l'oportunitat de fer una xerrada al grup d'empresàries 50a50 de lideratge compartit a partir del llibre Manual d'amor aristotèlic per a dones del segle XXI, cosa que em va donar l'oportunitat de parlar del maltractament de baix voltatge aplicat a l'àmbit empresarial.


Conferència


Un dels millors actes d'aquest mes ha estat poder oferir la conferència sobre el Maltractament de baix voltatge (que no s'ha de confondre amb els micromasclismes) al Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental. Un luxe poder parlar d'aquests temes tan importants amb el professorat.


Article d'opinió


I pel que fa a l'article d'opinió d'aquest mes al Punt Avui es diu Democràcia clientelar i comença així


Democràcia clientelar

Un dels prin­ci­pals pro­ble­mes d’aquesta democràcia nos­tra empel­tada amb el capi­ta­lisme és la degra­dació de l’espai comú. M’expli­caré millor. A la famosa frase de Groucho Marx “Mai vol­dria pertànyer a un club que em vol­gues­sin a mi com a soci”, la soci­e­tat li con­testa: “No importa com siguis, vine, hem de créixer, al preu que sigui, com siguis, és a dir, com et com­por­tis ens és ben igual. L’únic que compta és sumar!”


Per continuar-lo llegint podeu clicar aquí

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo