Mes de març a partir del dia Internacional de les Dones

Actualizado: 11 abr 2021

Ja he escrit una entrada al blog sobre totes les activitats que vaig fer per al Dia internacional de les Dones, o sigui que em centraré en les activitats que vaig fer a partir d'aquesta data.


Pel que fa a l'escriptora del Nobel del curs del Col·legi de Doctors i Llicenciats vam parlar de Nelly Sachs, una autora necessària però d'una gran duresa. Vam continuar amb les classes d'escriptura creativa que hem organitzat a les Bims de Sabadell i que aquí podeu veure alguns dels resultats.


També poder parlar del llibre Dones Úniques a la biblioteca de Porqueres, i vam comentar fins a quin punt donem poca importància a les nostres dones, per exemple coneixem bé a l'Isidora Duncan però no tant a Carmen Tórtola.


També vaig poder presentar dos llibres molt especials: L'home que va viure dues vegades de Gerard Quintana i molt especialment per la injusta situació que està passant Escrivim el futur amb tinta lila de Carme Forcadell. La presentació de Carme Forcadell va ser per a mi especialment important per a l'admiració, estimació i respecte que li tinc. Un gran honor que no oblidaré mai que em deixés presentar-li el seu primer llibre.


Amb el programa del Josep Cuní vaig tenir ocasió de parlar dels premis Gaudí, així com també del Premi d'Honor a les lletres catalanes a Maria Barbal i dels 700 anys del naixement de Dant.

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo