Un mes d'abril marcat per Sant Jordi

Actualizado: 1 may 2021

Dins una nova normalitat normativa i profilàcticaAquest mes d'abril ha estat molt especial perquè he tingut la sensació de recuperar presencialitat, vivència, companyia. L'any passat ho vaig haver de fer tot en línia i aquest any, poc a poc i amb totes les mesures hem fet trobades molt esperades i molt gaudides.


Pel que fa als cursos, vam continuar amb les sessions d'escriptura creativa de les BIMS, aquí podeu veure els magnífics treballs de l'alumnat. La premi Nobel del mes va estar dedicada a Nadine Gordimer al Col.legi de Doctors i Llicenciats, estic encantada amb el grup de dones implicades amb qui em trobo cada mes. També vaig tenir l'oportunitat de palar de Teresa Pàmies a l'Aula d'Extensió Universitària d'Arenys de Mar. Aquesta última activitat en línia. Va ser una trobada fantàstica i molt ben orquestrada, i s'ha de dir que fan molt de bé això de poder fer activitats per internet a les persones grans, és una finestra oberta al món per a moltes persones que poden tenir la mobilitat reduïda.


També vaig tenir l'alegria de presentar el llibre d'Aranzazu Sumalla, Mientras mi mirada te busque a la llibreria Documenta. Un llibre molt recomanable d'una persona fantàstica.


La memòria de l'aigua va viatjar a la biblioteca de Linyola amb un grup de lectura molt actiu i implicat. Un goig parlar amb elles. I a finals d'abril també vaig anar a la Biblioteca Caterina Figueras de Tona. Va ser una trobada inoblidable amb una gran complicitat, un club de lectura fantàstic.


També vaig tenir la sort de participar en la taula rodona d'Hostalets de Pierola amb Jordi Llavina, Meritxell Cucurella-Jorba i Jordi Cervera. Gràcies a Àngels, regidora de cultura per acollir-nos tan bé. Vam parlar de la precarietat de l'ofici però sobretot del significat d'escriure per a les nostres vides.


Vaig estar molt contenta de celebrar el Sant Jordi a la meva ciutat, a la Biblioteca Vapor Badia, allí vaig portar la meva darrera collita: Manual d'amor aristotèlic per a dones del segle XXI.


Pel que fa als articles d'opinió vaig parlar de Sant Jordi al programa on col.laboro, Aquí amb Josep Cuní. I vaig participar al conte col.lectiu de Sant Jordi del Punt-Avui.


El llibre dones úniques va poder fer una acció solidària amb L'ONG Vida Significativa, un gra d'ajuda per una situació que no es preveu fàcil.


Un moment molt divertit del mes va ser participar al programa Apocalipsi de Catalunya Ràdio amb Gerard Quintana. Les presentadores encantadores; l'Eliseda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, crec que les vaig impressionar amb la prova del cucurutxo.


I la que ha estat la novetat més important d'abril, la meva participació al volum col.lectiu dedicat als 85 anys de la mort de Pizarnik. Un llibre fantàstic gràcies a la feina de Mayda Bustamante.


Un mes d'abril molt intens que hem gaudit plenament perquè ens hem pogut apropar. Aquí us deixo unes imatges d'aquest mes.
26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo