top of page
  • Writer's pictureMontse Barderi

Una tarda a la Biblioteca la Muntala de Sant Vicenç de Montalt

Aquest agost he tingut la sort de participar al grup de lectura de la Biblioteca la Muntala de Sant Vicenç de Montalt. Hem parlat de la meva darrera novel·la (La vida autèntica) amb un grup de lectors molt agradable, que han llegit el llibre i han fet preguntes molt interessants. M'ha acompanyat - i de quina manera - la directora de la biblioteca, l'Antònia Caño, que s'ha preparat excel·lentment la presentació i juntes hem fet un passeig per les meves principals obres per acabar parlant de la darrera. Era, a més, una nit de lluna plena i el mar del maresme estava especialment bonic. Qui diu que a l'agost no es poden fer bones activitats culturals?

Per cert, m'han parlat molt bé del grup de lectura que fa l'escriptor Toni Sala que començarà al setembre sobre literatura irlandesa, faré tot el possible per assistir-hi sempre que pugui. Gràcies per fer pinya!


I també moltes gràcies a la llibreria Daina, amb la Maite. És important que puguem comprar llibres als nostres pobles i cal agrair l'esforç perquè a les Tres Viles no faltin llibres.


20 views0 comments
bottom of page