Una tardor només amb el mes de setembre

Aquest mes de setembre, just el primer, totes les llibreries del país ja tenien el meu nou llibre La vida autèntica. Vam presentar el llibre en roda de premsa organitzada fantàsticament per Xavier Gafarot a la llibreria Ona, al costat de la meva editora Glòria Gasch.


Amb la Glòria Gasch


Parlant amb Jordi Puntí de TV3Al mateix dia 1, també, Josep Cuní, de qui soc orgullosament col·laboradora, va dedicar un espai del seu programa Aquí, amb Josep Cuní per parlar-ne. Un luxe de conversa que podeu escoltar aquí


I Bernat Puigtobella de Núvol va fer una crítica del llibre que vaig agrair molt perquè mai estem segurs del tot del què hem escrit.

Girona no pot faltar com a ciutat predilecta per a explicar La vida autèntica, de fet, li dec i li deuré sempre el que va suposar per a mi un abans i un després absolut en la meva vida d’escriptora: el premi Prudenci Bertrana.Vaig poder conversar amb l’Abert Solé amb aquesta entrevista que podeu veure aquíLa ciutat dels llibres amb Jordi Grau que podeu veure aquíI també va ser molt especial l’entrevista del Dídac a Ràdio Vilablareix, que podeu escoltar aquí.

Una ràdio que em fa molta enveja com vaig demostrar en aquest article del Punt Avui


No vaig perdre l'ocasió per prendre un cafè amb l'estimat Guillem Terribas que va tenir la bona idea de fer-me una fotografia en el mític banc de la 22.
I dues entrevistes televisives d’alçada, una amb Montse Costa a Televisió Sabadell amb el seu magnífic programa d’entrevistes Íntim, podeu veure l'entrevista fent clic a les imatges.


I evidentment l’entrevista viral però sobretot la rialla espontània i sincera amb Xavier GrasetEl mes de setembre també ha significat recuperar i portar a terme diversos cursos d’escriptura creativa tant a les Bims de Sabadell com a la biblioteca Josep Janés de l’Hospitalet. Un luxe de cursos amb un nivell alt i una actitud entusiasta.


La setmana del llibre en català també va ser molt intensa, vaig tenir ocasió de fer una entrevista amb Sebastià Bennasar al Vilaweb, aquí podeu veure el resultat.


Vaig viure un acte molt bonic amb Pilarín Bayés i Anna Guitart, tant per parlar de La vida autèntic com per celebrar els 1000 (1000!) llibres de Pilarín Bayés.
A l’acabar aquesta presentació vaig tenir l’oportunitat de saludar a Xavier Graset que acabava de presentar el llibre de Kilian Jornet.

Un altre acte molt especial d’aquest mes, i de fet un veritable honor, ha estat inaugurar el 10è aniversari de la universitat Sènior de CDL parlant de com la cultura ens pot ajudar en molts dels problemes del present. Aquest va ser el cartell de l’acte i hi van formar part un centenar d’alumnes.Finalment, dues presentacions destacades de La Vida autèntica

La que vaig poder fer a la llibreria Ona de Barcelona de la mà de Lluís Pasqual. Podeu veure la presentació aquí.


I la que vaig poder fer amb Jordina Puntí, cap de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, a la Llar del llibre, on també podeu veure la presentació en aquest enllaç.Octubre també es presentava intens, perquè les ganes i la il·lusió no paren de créixer però, de vegades la malaltia - res greu - i la vida no torna a agafar el ritme fins el desembre.
10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo